miércoles, 11 de mayo de 2011

Extracte del debat cara a cara entre l'Alcalde de Badalona, en Jordi Serra, i l'etern representant de l'oposició, en Garcia Albiol.

Xavier García Albiol: "... el clima d'inseguretat que s'està visquent. Difícilment, algú que nega l'existència d'un problema pot donar resposta amb aquest problema perque per a ell, sencillament, no existeix."

Jordi Serra: "... fixis si el nego que enviem als Mossos d'Esquadra i Guardia Urbana a solucionar els problemes mentres vosté envia a la tele [...] jo el que dic és que Badalona no té més problemes que altres ciutats similars a Badalona. Ni els té diferents, ni en té més, per que si en tinguesim més, li faltaria temps per ensenyar les dades de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, que són públiques, per demostrar que hi hauria, per exemple, més delinqüència a Hospitalet que a Badalona. Però mai les ensenya i sap perquè? Per que, i torno al començament, per que és una campanya que, on diu "Hablar claro" és "Hablar Falso". [...] Quan es fan anuncis que es diu que els inmigrants tenen, per exemple, més ajudes en beques de menjador, és fals. A Badalona ningú no té beca de menjador perque li hagi pres un inmigrant. No la tindrà per nivell de renta, perque no ha complert les condicions però, a Badalona hi ha 4.200 beques de menjador, totes les que s'han demanat per families que compleixen els requisits. Amb guarderies, quan es diu "para que tu nieto pueda ir a la guardería", donant a entendre que els inmigrants prenen places de guarderia, no és cert. Qui no té plaça de guarderia és perque hi ha 450 i se n'apunten més de 1.000 i sempre es queden 600 persones fora però, jo invito a qüalsevol de les persones que estan aquí, que vagin a veure qüalsevol de les guarderies que hem inaugurat aquest any perque, segons l'Albiol, haurien de sortir la pila d'inmigrants d'allà [...] i a la de Bufalà hi han 2 de 107. És una campanya basada només en mentides i en magnificar problemes que altres ciutats tenen igual que Badalona.

Xavier García Albiol: "... jo ho segueixo mantenint, a Badalona tenim problemes amb individus que son romano... romanesos-gitanos. Miri, Sr. Alcalde, vosté pot seguir mantenint... Sr. candidat... vosté pot seguir mantenint que no hi han problemes amb... ehhh... dels ajuts... que es mentida el que jo estic dient... bé, pues a mi... és el seu argument i jo, que sóc una persona doncs, com vosté, anem a veure, que teoricament som representants dels ciutadans de Badalona que hem de trepitjar el carrer... doncs la meva percepció i les dades són molt diferents...".

Moderador: "Aquí anava jo. Jo anava a demanar això de les dades perquè, realment, una cosa és la dita que vosté fà i l'Alcalde ens deia que segons les dades no és així".

Xavier García Albiol: "Les dades oficials a mi no se m'han fet arribar mai i el que demano és que l'Alcalde... el candidat socialista... les tregui sobre la taula i que les esposi..."


COMO PUEDE ESTE PERSONAJE TENER LA CARA DE SEGUIR ENGAÑANDO A LOS CIUDADANOS DE BADALONA?? COMO PUEDE SEGUIR HABLANDO DE DELINCUENCIA Y FAVORITISMOS A FAVOR DE LOS ESTRANJEROS CUANDO RECONOCE QUE NO TIENE DATOS OFICIALES QUE APOYEN LO QUE AFIRMA??

BADALONA TIENE UN DEBER PARA EL DÍA 22 DE MAYO Y ES FRENAR ESTA FORMA DE HACER POLÍTICA QUE LO ÚNICO QUE HACE ES PERJUDICAR EL BUEN NOMBRE DE NUESTRA CIUDAD.

¡¡TODOS/AS A VOTAR EL PRÓXIMO DÍA 22!!

JSC BADALONA

No hay comentarios: